Tjenester

Skyttel AS er en pioner innen utvikling og drift av Intelligente Transport Systemer (ITS).

Som en hovedaktør i sektoren har vi vært en viktig del av det norske markedet siden 1953. Gjennom snart 70 års erfaring har vi oppnådd en solid kompetanse innen sentralsystemer for elektronisk betaling, og utviklet ekspertise innen alle ledd av verdikjeden. Spesialkunnskapen har vi benyttet til å utvikle pålitelige og brukervennlige ITS-løsninger der optimalt inntektsnivå og kostnadseffektivitet er i fokus.

Vi kan i dag tilby innovative produkter og tjenester for blant annet transaksjonshåndtering, sammenstilling av data og analysering av datagrunnlag.

Kundesenter

Hos vårt kundesenter står våre dyktige og løsningsorienterte kundekonsulenter klare til å gi dine kunder en hyggelig og effektiv kundeopplevelse. Dette gjør vi ved hjelp av våre gode verktøy og en kundesenterløsning som gir økt produktivitet og raskere responstid.

Vi står også alltid til rådighet med assistanse og support for din bedrift.

Spørsmål?

Kontakt Vibeke Wigum
Send epost

Kontakt

Henvendelser som gjelder AutoPASS og AutoPASS for ferje
Er du kunde hos oss og ønsker å komme i kontakt med vårt kundesenter? Velg hvilket AutoPASS-prosjekt du ønsker å kontakte her.

ITS rådgivning

Skyttel AS tilbyr konsulenttjenester knyttet til ITS-løsninger og nærliggende områder som forretningsstyring, rapportering og analyse.

Spørsmål?

Kontakt Vidar Raa
Send epost

IT utvikling

Skyttel AS er forhandler av Microsoft Dynamics Business Solution NAV og Qlik Sense, og leverer skreddersydde løsninger basert på ett eller begge disse systemene. Microsoft Dynamics NAV er et kraftig og kostnadseffektivt ERP (Enterprise Resource Planning)-system som tilpasses spesielt til din virksomhet. Skyttel AS har spesialisert seg på å videreutvikle Dynamics NAV for å skape kostnadseffektive og skalerbare løsninger basert på den enkelte kundes behov, samt å integrere disse løsningene med virksomhetens andre forretningssystemer. Qlik Sense brukes til å sammenstille, analysere, og visualisere bedriftens data, og kan i likhet med Dynamics NAV tilpasses totalt for å møte unike forretningsbehov.

Spørsmål?

Kontakt Frode Hestad
Send epost

Regnskapsførsel

Skyttel AS har autorisasjon for regnskapsførsel og tilbyr gjennom denne regnskapstjenester. Vi kan tilby solid kompetanse og erfaring fra forskjellige typer virksomheter og bransjer.

Spørsmål?

Kontakt Helge Kvinge
Send epost

Inkassotjenester

Skyttel AS tilbyr innfordring og inkassotjenester via vårt datterselskap Konnektiv AS. Her får du raskt og profesjonell håndtering med klar kommunikasjon om muligheter, frister og konsekvenser, samt individuelle og fleksible behandlingsformer som tar vare på kundeforholdet.

Konnektiv AS er godkjent av Finanstilsynet til å drive innfordring.

Behov for inkassotjenester?

Kontakt Vidar Raa
Send epost